Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Friday, 14-Dec-2007 14:12
i'm back?





actually gambar diatas tiada kaitan dengan kemalasan yang telah wujud sejak setahun yang lampau..
cuma tidak berkesempatan untuk menokok tambah di fotopages ini.. $-)



alahai... lama dah rasanya tak up gambar kat sini
rindu pulak nak up hari ni..

tapi sedih gak la coz tak de pic yang menarik yang nak di up
lama tak edit.. tangan pun dah keras semacam.. alahai!

mood pun dah tak de.. kenapa ek? huhuhu

bila agaknya nak beli camera baru ni... :sick:


© Pidgin Technologies Ltd. 2016